Trabzonspor yöneticisinden Giray Bulak’a; “Hocam ayıp olmuyor mu?”

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ile tecrübeli teknik adam Giray Bulak, sosyal medyada fena kapıştı. Kapışmayı sağlayan ilk cümle Giray Bulak’tan çıktı.    Bulak önce Kaya Çilingiroğlu’na, “Trabzonspor'dan ayrılmamın en önemli sebebi Janko ve Em

Trabzonspor yöneticisinden Giray Bulak’a; “Hocam ayıp olmuyor mu?”
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ile tecrübeli teknik adam Giray Bulak, sosyal medyada fena kapıştı. Kapışmayı sağlayan ilk cümle Giray Bulak’tan çıktı. 
 
Bulak önce Kaya Çilingiroğlu’na, “Trabzonspor'dan ayrılmamın en önemli sebebi Janko ve Emerson transferleriydi.Ben alınmasını istemedim Sadri Başkan aldı" diye yazdı.
 
Bu yazıyı gören o döneminde yönetici de olan şimdiki Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, “Hocam ayıp olmuyor mu? Bu demeçlerin hiçbiri doğru değil” diye yazdı. Bulak geri vites yapmayarak Aydın’a, “Ayıp olmuyor. Söylediklerimin hepsi maalesef doğrudur...” diyerek cevap verdi.
 
12380011_1070764643018015_1569305485_n.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor