Trabzonspor yöneticisinden Başkana fotoğraflı cevap!

Bu fotoğrafı gösterip; O provokatör tam yanından yarım saat nasıl küfredebildi?

Trabzonspor yöneticisinden Başkana fotoğraflı cevap!

Yeşil Giresun Trabzonspor MP Kulübü arasında Giresun’da oynanan maça yine tribün terörü ve hakem hataları damgasını vurdu.


Maç sonrası tepkiler büyürken Giresun Belediye Başkanı ve aynı zamanda Yeşil Giresun Kulübü’nün Başkanı olan Kerim Aksu’ya da büyük tepki vardı. “Maça 15 dakika geç girdim çirkin tezahüratları da engellemeye çalıştım” şeklindeki açıklamasına fotoğrafla cevap veren Trabzon M.P. Basketbol Yöneticisi Selim Emre Ar, “Bu adam yanında bir bayan olmasına rağmen defalarca küfürler edip tribünleri provoke etmişti. Hiçbir şey yapmadın. Tam yanındaydı neden?” diye sordu.

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu müsabaka kayıtlarını isteyerek inceleyecek. Bir kaç kendini bilmez provokatör nedeniyle  Yeşil Giresun’un saha kapatma cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor