Trabzonspor yöneticisinden adalet yürüyüşüne destek!

Temiz futbol ve Trabzonspor'un şikeyle çalınan kupası için 26 gündür yürüyen Halit Şahin'e Trabzonspor yöneticisinden destek geldi

Trabzonspor yöneticisinden adalet yürüyüşüne destek!

Haber61 / Haber Merkezi

Trabzonsporlu yönetici Ali Rıza Egemen, 80 günde Devr-i Adalet sloganıyla İstanbul'a yürüyen Halit Şahin'e sürpriz yaptı. 


Özellikle Trabzonsporlu taraftarın manevi destek verdiği Halit Şahin'i, 80 günlük yürüyüşünün 25. gününde Amasya'nın Gümüşhacıköy durağında Trabzonsporlu yönetici Ali Rıza Egemen destek olmak için yolda ziyaret etti. Ailesiyle birlikte Ankara'ya giden Ali Rıza Egemen, Şahin'e, bir Trabzonsporlu olarak yanında bulunmak için geldiğini ve bu davada arkasında olduğunu söyleyerek şahsi desteğini sundu. 

Halit Şahin, Trabzon'dan yürüyüşe başladığı 3 Temmuz tarihinden bu yana ilk kez Trabzonspor yönetim kurulundan bir isimden destek görmüş oldu. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor