Trabzonspor yöneticisi istifa etti!

Trabzonspor Yönetiminde istifaların ardı arkasına kesilmiyor . Bordo Mavili ekipte  Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde yedek yönetim kurulu üyesi olarak seçilen daha sonra yaşanan istifaların ardından asıl yönetici olan Ahmet Emre Turan sosyal me

Trabzonspor yöneticisi istifa etti!

Trabzonspor Yönetiminde istifaların ardı arkasına kesilmiyor . Bordo Mavili ekipte  Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde yedek yönetim kurulu üyesi olarak seçilen daha sonra yaşanan istifaların ardından asıl yönetici olan Ahmet Emre Turan sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru ile istifasını açıkladı.

Satın Alma ve Personel'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ahmet Emre Turan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da resmi olmasada Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Turan yaptığı açıklamada "Şeref ve namusunla başladığım bu kutsal görevi, hiçbir baskı ve etki altında kalmayarak büyük Trabzonspor’un çıkar ve menfaatleri doğrultusunda iyi veya kötü gerçekleştirmeye çalıştım. Şuan için resmi olmasa da bugün itibari ile istifa etmiş durumdayım. Başlarken de böyleydi şuan içinde böyle. Her şey büyük Trabzonspor için saygılarımla…" ifadelerine yer verdi.

Yönetici Turan istifasını daha sonra resmi olarak kulübe gönderecek.

Trabzonspor Yönetiminden daha önce kimler istifa etmişti? TIKLAYIN

 

1-459.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler