Trabzonspor yöneticisi Egemen: “Güzel şeyler olacak”

Trabzonspor yöneticisi Ali Rıza Egemen Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor yöneticisi Egemen: “Güzel şeyler olacak”

Haber61 - Spor Servisi / Tuncay Lakot - Emrah Paça 

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Egemen Gençlerbirliği maçı sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.


Egemen Gençlerbirliği karılaşması ile ilgili olarak, “Söylenecek birçok şey var ama. Aslında sezon bugün başladı. Başkanımızın da ısrarla söylediği sabır kelimesini tekrar kullanmak istiyorum. Daha eksiklerimiz var. Biz yönetime geldik geleli ancak takım olma yolunda adımlar atılmaya başladı. Dikkat ederseniz oyuna giren oyuncularımızın daha fazla katkısıyla da bu tescillenmiş oldu. Güzel günlerin olacağını ümit ediyoruz. Taraftarlarımız zaman zaman bizi eleştiriyorlar. Zaman zaman kızıyorlar ama kızmasınlar. Çok değerli bir başkanımız var. İyi bir ekibiz. Daha iyi olacak diye düşünüyoruz” dedi.

Abdülkadir Ömür’ün performansını değerlendiren Ali Rıza Egemen, “Bence taraftarlar acele etmesin. Abduş, kısa adıyla öyle diyoruz biz ona. Çok seviyoruz onu. 18 yaşına daha yeni girdi. Çok kolay değil. Böyle üst düzey bir takımda kadroya girip sonuç alabilmek. Büyüdükçe kuvvetlendikçe çok çok daha iyi olacak. Bunlar yanında hiç kalacak. Sabır diyoruz.” şeklinde konuştu.

Egemen, Altyapıya gerekli önemin verilmesi noktasında sorulan soruya “Bundan şüpheniz olmasın. Başkanımız ve yönetim Kurulumuzun ağırlıklı kesimi bu şekilde düşünüyor. A takımın sonuca endeksli düşünmemiz gerekiyordu. Taraftar bunu bekliyordu. Acele etmeye gerek yok. Bugünkü galibiyetle de her şey bitmiş değil. Çok zaman var. Mağlubiyetlerde olacaktır. Üzülmesinler ama o proje de var. Orta vadede o proje de var. Çok güzel şeyler olacak” şeklinde cevap verdi.

Ali Rıza Egemen gelecek hafta oynanacak olan Başakşehir karşılaşması ile ilgili olarak ise “Hayırlısı olsun” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor