Trabzonspor Yöneticisi Bilgin Sivasspor maçına dikkat çekti: Eğer alamazsanız...

Müminhan Bilgin: “Sivasspor maçını almazsanız…” 

Trabzonspor Yöneticisi Bilgin Sivasspor maçına dikkat çekti: Eğer alamazsanız...

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor yöneticisi Müminhan Bilgin,  Gençlerbirliği karşılaşması sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Bilgin, “Bizim Gençlerbirliği karşılaşmalarımız hep zor oluyor. Takımımızın hava şartlarına uyumu dolayısıyla Gençlerbirliği ve Ankara deplasmanları zor oluyor. Gençlerbirliği karşılaşması da beklediğimiz gibi oldu. Takımımızın ikinci yarı oyuna ağırlığını koymasıyla oyunun şekli bizim lehimize değişti. Sörloth’un kırmızı kart görmesi bizim için kayıp ama alternatif oyuncularımız var. Onun yerini telafi edecek kardeşlerimizle yolumuza devam edeceğiz. Sivasspor bizim için önemli bir rakip ama bugün ki maçta önemliydi. Gençlerbirliği maçını almazsanız o maçın bir anlamı olmuyor.  Sivasspor maçını almazsanız ligin devamının bir anlamı olmuyor. Bizim için önemli ama kadromuz ile o maçı sahamızda lehimize bitireceğimizi düşünüyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler