Trabzonspor yöneticilerinden ASKF’ye ziyaret

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp ve beraberindekiler ASKF'yi ziyaret etti.

Trabzonspor yöneticilerinden ASKF’ye ziyaret

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri ASKF’yi ziyaret etti. 

Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Genel sekreter Ömer Sağıroğlu, Altyapı sorumlusu ve Stadyum Koordinatörü Özer Bayraktar ile diğer yöneticiler Yusuf Hayırlıoğlu ve Dursun Ali Sakarya’nın hazır bulunduğu ziyarette daha çok alt yapıyla ilgili çalışmalar konuşuldu.

Mehmet Yiğit Alp yaptığı konuşmada, Trabzonspor ve ASKF’nin Trabzon futboluna hizmet etmeyi ilke edindiklerini, içinde bulunan zorlukların ancak birlikte hareket etmek suretiyle aşılacağını,  ASKF’nin yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek Trabzon amatörüne ve alt yapıya daha fazla katkı sağlamalıyız ifadelerini kullandı.

ASKF başkanı Cahit Erdem’de Trabzonspor’un en zor günlerinde yönetimde beraber görev yaptıklarını, siyasi çalışmaları nedeniyle yönetimden affını istediğini halen aynı şevk ve özenle yönetimin yanında olduklarını ve başlattıkları gençlik aşısının tuttuğunu belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Beraber çekilen hatıra fotoğrafı sonrası ziyaret sona erdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler