Trabzonspor yöneticileri Haber61’e konuştu: O sene her sene

Trabzonspor evinde Krasnodar ile karşılaşıyor.

Trabzonspor yöneticileri Haber61’e konuştu: O sene her sene

Trabzonspor – Krasnodar Maçı Öncesi Trabzonspor yöneticileri Emin Kahraman ve Eda Lermi Zorer Haber61 mikrofonlarına konuştu

ilk olarak söz alan Emin Kahraman “Güne güzel bir şekilde başladık. Krasnodar yöneticileriyle yemek yedik. Akşama yenince galip gelen taraf olmak istiyoruz. Uğraşlarımızın karşılığını almak istiyoruz. İnşallah da galip geleceğiz.” İfadelerini kullanarak Burada ki maçı alıp oraya seyahat etmek istiyoruz. Takım olarak buna hazırlandık. Yönetim olarak buna inanıyoruz. “ şeklinde konuştu.

Sturridge’nin sakatlığı hakkında da konuşan Kahraman “Bu tür şeyleri kronik düşünmemek lazım. Sporcularda sakatlıklar normaldir. Zaten Sturridge testlerden geçti. İdmanlarda olan küçük şeyler. Bu yolda diğer arkadaşlarla mücadeleye devam edeceğiz. Bu maçta olmaz bu arkadaşlar diğer maçlarda katkı sağlar.” Dedi.

Şenol Güneş’in Abdulkadir Ömür’ü ziyaret etmesi konusunda da açıklamarda bulunan Kahraman “Bazen hazımsızlıkla acele karar veriyor. Bu agresifliğimizden kaynaklanıyor. Şenol hocamız için de geçerli bazı şeyleri zaman akışına bırakmak lazım. Her insanın bir programı vardır. Şenol hoca bir haftadır burada bir çok ziyaret yaptı. Sabrımız olsa her şeyin çok güzel olacağını düşünüyorum. Her konuda sabırlı olmamız lazım bu, bu akşamki maç da dahil.” dedi

Ben hiç röportaj vermemeyi söylemiştim. Ama Habaer61’i kıramadım diyen Emin Kahraman “O sene bu sene demek yanlış çünkü o sene her sene ifadesini kullandı.2011’de yöneticiydim. 9 puan öndeydik acele ettik. Bu sene acele etmeyeceğiz” ifadesini kullandı.

Trabzonspor’un ilk kadın yöneticisi ünvanına sahip Eda Lermi Zorer’de yaptığı kısa açıklamada “Gaziantep maçından sonra 3’te 3 olacak demiştim. Bu akşamki maçı da alacağımızı söylüyorum.” Dedi. Zorer bu sene o sene mi sorusuna da “O sene her sene” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor