Trabzonspor yönetici ile taraftarın ’1461 Trabzon’ kapışması!

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor Yöneticisi Dr. Ali Rıza Egemen, 1461 Trabzon ile ilgili paylaşımı sonrası taraftarla girdiği diyalog dikkat çekti.

Trabzonspor yönetici ile taraftarın ’1461 Trabzon’ kapışması!
Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor Yöneticisi Dr. Ali Rıza Egemen, 1461 Trabzon ile ilgili paylaşımı sonrası taraftarla girdiği diyalog dikkat çekti. Egemen önce şu mesajı paylaştı; “17 kişilik kadrosunda hiç yabancı futbolcu oynatmayan 1461 Trabzon şampiyonluk hesapları içindeki  Karabük'ü kendi evinde 2-1 mağlup etti”

Sonra bu mesaja bir taraftar, “Ne diyon haci dayi?" diye cevap verince yönetici Egemen de, “Sen ne diyon yavru” ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Ardından aynı taraftar, “Takımın sıralamasından haberin yok galiba?” diye yine üsteleyince yönetici Egemen suskun kaldı.

Bu diyaloğun ardından bir başka taraftar yorumda bulunarak, “Öz evlat sevdanız yaktı bu kulübü halen akıllanmadınız” diye yazmasına da cevap vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor