Trabzonspor yolların ayrıldığını duyurmuştu! Böyle veda etti!

Kamil Ahmet Çörekçi Trabzonspor'a böyle veda etti.

Trabzonspor yolların ayrıldığını duyurmuştu! Böyle veda etti!

Trabzonspor bugün yaptığı açıklamada "2020-2021 sezon sonu itibariyle sözleşmeleri sona eren profesyonel futbolcularımız Kamil Ahmet Çörekçi, Majid Hosseini, Lewis Baker, Marlon Xavier ve Benik Afobe’ye kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadelerini kullanmış ve 5 futbolcuyla yollarını ayırdığını belirtmişti.

Yolların ayrıldığı isim Kamil Ahmet Çörekçi'den veda açıklaması geldi.

Çörekçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "2017 yılından bu yana gurula formasını giydiğim Trabzonspor şile yollarımız ayrılmıştır. 4 yıl boyunca her gün, her antrenman, her maç terimin son damlasına kadar mücadele etmeye çalıştım. Bu süreçte bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Kamil Ahmet'in mesajının altına, yolların ayrıldığı br diğer isim olam Marlon alkış emojisi atarak cevap verirken Ekuban ise "Yolculuğunuz daha yeni başladı! Umarım bu dört yılda yaptıklarınızdan daha fazlasını yapmaya devam edersiniz!" cümleleriyle takım arkadaşına veda etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor