Trabzonspor yine tarih yazıyor!

Trabzonspor tarihinin en çok gol yediği dönemlerinden birini geçiriyor

Trabzonspor yine tarih yazıyor!
Trabzonspor, Süper Lig  tarihinde ilk 3'üncü haftalar itibariyle kalesinde en çok gol gördüğü 2’nci dönemi yaşıyor.

2017-18 sezonunda zirve yarışının içinde olmayı hedefleyen bordo mavililer, yeni sezonda ilk 3 haftada 1’er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet alarak 4 puan topladı. Söz konusu karşılaşmalarda kalesinde 6 gol gören Trabzonspor, ilk defa 1974-75 sezonunda mücadele etmeye başladığı Süper Lig'de ilk 3 haftalar itibariyle kalesinde en çok gol yediği 2'nci sezonu geçiriyor.

3 SEZONU GOL YEMEDEN TAMAMLADI

Daha önce 2013-14 sezonun ilk 3 haftasında kalesinde 6 gol gören ve söz konusu haftalar itibariyle en çok gol yediği dönemi yaşayan bordo mavililer, 1978-79, 1981-82 ve 1982-83 sezonlarında ilk 3 haftayı da gol yemeden tamamlayarak bu noktada başarılı bir performans sergilemişti.

3 MAÇTA DA KALESİNİ GOLE KAPATAMADI

Yeni sezonun ilk haftasında sahasında Atiker Konyaspor’u 2-1 mağlup eden, 2’nci haftada deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan bordo mavililer, 3’üncü hafta mücadelesinde ise deplasmanda ligin yeni ekibi Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu ve 3 maçta da kalesini gole kapatamadı.

OYUNCULAR AYNI, SONUÇLAR FARKLI

2016-17 sezonun ikinci yarısında da savunma hattı Pereira, Uğur, Durica ve Mas dörtlüsünden oluşan bordo mavililer, oynadığı 18 karşılaşmada toplamda kalesinde 12 gol görmüştü. Trabzonspor’da aynı savunma dörtlüsü, yeni sezonda ilk 3 maçta 6 gole geçit vererek beklenen performansı sergileyemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor