Trabzonspor yine karıştı

Trabzonspor’da kongre gerilimi sürüyor. Yargıtay’ın yönetimin görev süresinin 6 aydan 2 yıla çıkarma kararının red ederken Trabzonspor’da da Yargıtay kararı sonrası işler karıştı.   Yönetim kurulu Yargıtay kararının tebliğinden önce kongre kararı alırken

Trabzonspor yine karıştı
Trabzonspor’da kongre gerilimi sürüyor. Yargıtay’ın yönetimin görev süresinin 6 aydan 2 yıla çıkarma kararının red ederken Trabzonspor’da da Yargıtay kararı sonrası işler karıştı.
 
Yönetim kurulu Yargıtay kararının tebliğinden önce kongre kararı alırken yapılacak kongre de göreve gelecek yönetimin görev süresinin 3 yıllık mı yoksa bir yıllık mı olacağı da tartışma konusu olmaya devam ediyor.
 
Ayrıca kongreye 2013 de yapılan kongrede oy kullanan üyelerle mi yoksa 2015 hazırun cetveli ile mi gidileceği de bir başka tartışma konusu.
 
DENETLEME KURULU OLAĞANÜSTÜ KONGRE DİYOR
 
Trabzonspor ‘da Mahmut Ören başkanlığındaki Kulüp denetleme kurulu İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunu uyararak kongre kararının tashihini istedi.
 
Denetleme kurulu bu konuda ki raporunu yazarak 3 Kasımda 2015 tarihinde Trabzonspor yönetime tebliğ etti. Denetleme kurulu, yönetimden kongreye 30 eylül 2013 yılı hazirunu listesi ile gidilmesini ve Kongreninde Olağan değil olağanüstü genel kurul olarak kararın tashihini istedi.
 
YÖNETİMDEN DENETİM KURULUNA RED
 
Yönetim kurulu 3 Kasımda Denetleme Kurulu tarafından gönderilen karar tashih raporuna dün cevap yazdı. Denetleme kurulunun karar tashih raporuna cevap veren yönetim aldıkları Olağan Genel kurul karanının doğru olduğu ve değişmeyecekleri yönünde cevap verdi.
 
Şimdi olağan genel kurulda kongrenin kaç yıllık olacağı kimlerin oy kullanacağı tam bir muamma oldu. Denetleme kurulu raporundan geri adım atmayacağı bilinirken Trabzonspor’a yine mahkeme yolu gözüktü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor