Trabzonspor yenilmezliğini sürdürdü
Trabzonspor sahasındaki yenilmezliğini sürdürdü.
Trabzonspor
20.01.2022, 13:26

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında GZT Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, iç sahadaki yenilmezlik serisini devam ettirdi.
Ligde 51 puanla liderlik koltuğunda oturan bordo-mavililer, geçen sezonun 29. haftasında 8 Mart'ta Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 kaybettiği maçtan itibaren 318 günlük sürede mağlubiyet yaşamadı.
Bordo-mavililer, böylece sahasındaki son 17 karşılaşmada 11 galibiyet, 6 beraberlik elde ederek mağlubiyet yüzü görmedi.
Oflu
4 ay önce
Vay Vay Vay habera bak? Yenilmezliğini sürdürmüş müş. Transfer tahtası kapalı Giresunspor bu resimdeki ruhsuz takımı darmadağın etti.
Cevapla
Beğendim (8)
Beğenmedim (5)
Trabzonsporlu
4 ay önce
Yenilmezliğini sürdüren bu ruhsuz takım Giresunspor karşısında rezil oldu diye haber yapmanız daha inandırıcı olurdu.
Cevapla
Beğendim (6)
Beğenmedim (6)
Yanlış
4 ay önce
Son yedi maçta Trabzonspor 21 puanın sadece 12 sini toplaya bildi. Maç başına sadece 1.14 gol atıyor. Bir mağlubiyet üç beraberlik ve sadece 3 galibiyeti var. Haber yaparken biraz analizi daha iyi yapın. Durum iyi değil. Lider olan takım 7 maçtan sadece 3 galibiyet mi çıkartır?
Cevapla
Beğendim (4)
Beğenmedim (0)
doğan yıldız
4 ay önce
2 beraberlik yerine 1 galibiyet 1 mağlubiyet al daha fazla puan alırsın.
Cevapla
Beğendim (3)
Beğenmedim (5)
Mr
4 ay önce
Fatih Terim Ersun Yanal zihniyeti bu şekilde ama Avcı yenilmemek için oynuyor buda dediğin gibi daha çok puan kaybettiriyor.
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
Hmaa
4 ay önce
Ben gecen yazdim kimse inanmadi son 5 macta 3 beraberlik 1 yenilgi aldik ve onumuzdeki 5 macta ise galiba 3yenilgi alacagiz gibi duruyor.Konya maci Ts un liderligi kaptiracagi mac olacaktir .ve ayriyetten fb nin tekrar potaya girmesi demektir.
Cevapla
Beğendim (2)
Beğenmedim (5)
Mr
4 ay önce
Fener her maçı alırsa şampiyon olur. Şimdi soruyorum fener her maçını kazanabilirmi
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)