"Trabzonspor yenilirse Ersun gider"

Ahmet Çakar yarın oynanacak Beşiktaş Trabzonspor maçını değerlendirdi

"Trabzonspor yenilirse Ersun gider"
Haftanın maçı olan Beşiktaş - Trabzonspor mücadelesini değerlendiren eski hakem Ahmet Çakar, bu karşılaşmanın sezonun en kritik maçı olduğunu söyledi. Beşiktaş'a "yaralı Kartal" Trabzonspor'a "yaralı Hamsi" benzetmesi yapan Çakar iki takımın da durumunun kritik olduğun söyledi.

Çakar şöyle konuştu;

"İki tane yaralı camia... Biri hakemle boğulmuş, biri 3-0'dan 4-3'lük bozguna uğramış. Çok keyifli maç olacak, 40 bin öfkeli taraftar olacak. Şenol Güneş yok, Quaresma yok, Atiba yok, Oğuzhan yok. Trabzonspor kaybederse Ersun gider. Beşiktaş yenilirse, hele bir de hakemle ilgili bir şey olursa o stat karışır. Sezonun en zor maçlarından biri. Beşiktaş'ta takımın yarısı yok. Beşiktaş yarım kartal, Trabzon yaralı hamsi. Travmatik bir mağlubiyetten sonra, kritik maç" dedi.

"ŞENOL GÜNEŞ ADINI TARİHE YAZDI"

Çakar, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i de puanladı:

Genel performans: 9

Futbol bilgisi: 9

Duruşu: 8

Basın: 8

Taraftarın gözünde: 9

Para performansı: 9

Yaşam tarzı: 10

Karizması: 7

Değeri: 9

İz bırakması: 10. "2126 yılında Şenol Güneş'in torunlarının torunları şunu diyecek, Türk Milli Takımı, Dünya Kupası'nda bir kez 3'üncü olmuştu, onu da bizim dedemizin dedesi yaptı diyecek. Ben bir daha Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda final oynayacağını düşünmüyorum. Şenol Güneş'i geçebilen kimse olmayacak. Bir de üstüne Beşiktaş'ı 3 sene üst üste şampiyon yapan ikinci teknik adam diyecekler. Şenol Güneş adını tarihe yazdı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler