"Trabzonspor yeniden doğuyor"

Başkan Usta kulüp dergisine yazı kaleme aldı

"Trabzonspor yeniden doğuyor"
Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübü zor durumdan kurtarmak için çalıştıklarını ifade ederek, "Trabzonspor yeniden doğuyor" dedi. 

Muharrem Usta, Trabzonspor Dergisi'nin Ağustos ayı sayısında yer alan yazısında, ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini belirterek, "Türkiye’mize karşı 14 Temmuz’da bir darbe girişimi gerçekleştirildi. Hem devletimiz hem de milletimiz bu alçakça saldırıyı geri püskürttü. Demokrasimiz, galip çıktı. Devletimizin içerisindeki vatan düşmanlarını ve bunlarla işbirliği yapanları temizleyerek, hep beraber el ele verip birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Yenikapı’da 7 Ağustos’ta gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitingi bu yüzden çok önemli. O fotoğraf geleceğimiz için artık milat olmalı" diye konuştu.
Trabzonspor Kulübü Başkanı, yazısının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

"Değerli dostlar. Trabzonsporumuz 49’uncu yaşını kutluyor. Başarılarla dolu maziden bugünlere geldik. Bizler Trabzonsporumuzu yeniden örnek alınan sembol bir kulüp haline getirmeliyiz. Bunu hep birlikte, şehrimizde yetişen değerlerimizle ve siz taraftarlarımızla birlikte başarmak zorundayız. Bu hepimiz için çok büyük bir sorumluluktur. Güzide şehrimizde futbol üzerinden yeniden bir medeniyet inşa ederek 50. yılımızı hedef olarak belirledik. Bunun için şanlı mazimizden aldığımız örneklerle geleceğin Trabzonspor’unu planladığımızdan kuşkunuz olmasın.

Evet arkadaşlar, Trabzonspor ‘yeniden doğuyor.’ Kulübümüzü içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İlk hedefimiz ekonomik sürdürülebilirlik. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde bankacılık sektöründe bir dünya markası olan QNB ile forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladık. Yakın zamanda başka sponsorlarımızla da masaya oturacağız. Ekonomik anlamda attığımız adımlar hem taraftar, hem güç, hem de UEFA açısından çok önemli. Bu sayede geçmiş dönemlerde zedelenen ekonomik itibarımızı yerine getirmek açısından bu anlaşma ilerleyen dönemlerde bize kaldıraç etkisi yapacaktır. Trabzonspor, bundan böyle sponsorlar için de çok önemli bir camia olacaktır"

Özellikle son yıllarda kulübümüz hem ekonomik ve sportif anlamda çok kötü yönetilmiş ve maalesef bugünkü noktaya gelinmiştir. Ancak göreve geldiğimizden bu yana bilhassa aldığımız ekonomik tedbirler yeniden ayağa kalkma adına çok önemlidir. Her Trabzonsporlu şundan emin olmalıdır ki Trabzonspor artık rasyonel biçimde gerçek anlamda bir şirket gibi yönetilmektedir. Bu yüzden taraftarlarımız ve camiamız endişe etmesin. Bir takım ve ayakları üzerinde daha sağlam duran bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz. Transferlerde bu yüzden aceleci davranmadık. Sorumluluk bilinciyle hareket ettik. Kulübümüz geçmişte acelece davrandığı transferlerden çok çekti. Bedelini de çok ağır ödedi. Biz bunu yapamayız. Sağlıklı bir yapı kuracak ve özlenen Trabzonspor’u geri getirecek isek bir mimar gibi hareket etmek mecburiyetindeyiz. Unutmayalım bugünden sonra taraftarlarımızın kulübe verdiği ekonomik destek asla boşa harcanmayacak ve yeniden büyük Trabzonspor’un inşası adına kullanılacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler