Trabzonspor yeni sponsoru ile imzaladı

Trabzonspor Papara ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Trabzonspor yeni sponsoru ile imzaladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, yeni sponsoru Papara ile anlaşma imzaladı.

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medicalpark Stadında yapılan törene Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Papara Card Genel Müdürü İlker Diker, Trabzonspor Yöneticileri, Futbolcular Abdülkadir Ömrü, Jose Sosa, Batuhan Artaslan ve Zargo Toure ve Basın mensupları katıldı.

TÖRENİ TEKRAR İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Papara Card genel Müdürü İlker Diker yaptığı açıklamada “Spor endüstrisinin lokomotifi olan futbola ve ülkemizin güzide kulüplerinden biri olan Trabzonspor’a destek olmaktan onur ve gururu duyuyoruz. Dijital bankacılığın yeni nesil şirketlerinden olan Papara 7-24 para transfer başta olmak üzere sunduğu papara kart ile özellikle 18 yaş altı gençlerin bütçelerini yönetme bilinci ve özgürlüğünü sağlamaktadır. Sayısı 1.5 Milyona ulaşan müşterilerimize hizmet verirken odak noktamız en iyi deneyimi en kolay şekilde sunmak olmaktadır. Trabzonspor ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile Trabzon’un heyecanlı taraftarına Papara’nın genç enerjisinin olumlu yarayacağına inanıyor ve her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Bugün Trabzonspor ile tanıtımını yaptığımız TS Papara card bir ön ödemeli karttır. Kripto tabanlı olamdığından kart sahipleri yükledikleri bakiye kadar harcama yapabilmektedir. Bugün itibari ile T Clublardan satın alınabilecek Trabzonspor kartlar yakın zamanda PTT ve yurt çapı9nda tüm zincir mağazalarda satışa başlayacaktır. TS Papara Carda tüm bankaların ATMlerinden 7-24 para yüklenebilmekterdir. TS Papara kart sahipleri birbirleri arasında 7-24 ücretsiz para transfer yapabilecektir. Bu harcamalardan elde edilen gelirin tamamı kulübe gelir olarak aktarılacaktır. Bu Türkiye’de bir kulübün taraftarına ilk defa sunduğu bir hizmettir. Bu iş birliğinin her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Trabzonspor yeni sponsoru ile imzaladı

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu törende yaptığı açıklamada “Trabzonspor yine bir ilki yapıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoprum. Umuyorum ve diliyorum  ki Trabzonspor için bu ilk çok hayırlı ve başarılı olacak. Seyrici ve taraftar profili ile yaş oranının 15 ile 21 arasına isabet etmesi bu kartın kullanımındaki kolaylıkla Trabzonspor’a ve kullanıcıya büyük fayda sağlayacaktır. 18 yaşından genç arkadaşlarımızın başka kart almaları bankalardan mümkün değil. Ama bu kartın özelliği itibari ile böyle bir imkan var. Bu da zannediyorum hem alıişverişlerinde hem diğer kullanımlarında büyük kolaylık sğalayacaktır. Her iki tarafada hyırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hayrettin Hacısalihoğlu forma göğüs sponsorluğu için bir gelişme olup olmadığı ile ilgili soru üzerine “Son 10-15 yılın futbolda en büyük hadisesi sportif futboldan endüstriyel futbola geçilmesidir. Endüstriyel futbolunda vazgeçilme bir özelliği sponsorlukları kulüp bünyesinde toparlamak, bunların gelirleri ile kulübü büyük ölçüde dönüştürmek, ekonomisine yardımcı olmak. Bu anlamda Papara kartta bünyemizde birlikte çalışacağımız bir hadise. Başka bir çok sponsorluklarla birlikte kulübün ekonomik düzenlemesini yapmaya çalışacağız. Genelş Sıkıntıları hepiniz biliyrosunuz. Bunları çözümlemek için bu yol vazgeçilmez. Bizde bunun gibi forma ve diğer sponsorluklar gibi diğer kurum ve kuruluşlarla ilişkilerimizi geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor yeni sponsoru ile imzaladı

Kart üzerindeki 2010-2011 ibaresi ile ilgili Haber61’in sorduğu soruya cevap veren Hayrettin hacısalihoğlu, Kart gerçekten çok güzel çok anlamlı. Kart basın büromuzun organizasyonu ile gerçekleşti. Gerçekten iyi düşünmüşler. Özellikle genç yaş grubumuzdaki taraftarların ilgi duyacağı, heyecan yaşayacağı seveceği bir kart olacak. Umuyorum ki çok miktarda bu kartı cüzdanında taşımak isteyen kardeşlerimiz bu karta talip olacaktır.

İlker Diker son olarak yaptığı açıklşamada şirketimiz ve Trabzonspor kulübü’nün 31 Aralık’a kadar enflasyonlşa mücadele kapsamında  aldığı bir karar var. Alınan bu kartlarda 31 Aralık’a kadar tüm bedeller kart sahiplerine geri iade edilecek. Hiç bir şekidle kart ücreti kart sahioplerine yansıtılmayacak” dedi.

Trabzonspor yeni sponsoru ile imzaladı

İlker Diker, bu kartın neden tercih edilmesi gerektiği sorusu üzerine yaptığı açıklamada “Bizim faaliyete başlamamızdaki ana sebep Türkiye’de 30 milyon banka hesabı olmayan bir kitle var. Bizim esas hedeflediğimiz kitle bu. Trabzonspor’un genç. Taraftar kitlesi.  Bu kitlenin finansal okur yazarlıkla ilgili ürün kullanma şansı yok. 6490 sayılı kanun bize bu kitleye bu hizmeti getirme izni veriyor. Biz banka değiliz ama bankanın sağladığı krdi hariç tüm hizmetleri verebiliyoruz. Bugün 15 yaşaındaki lise öğrencisinin herhangi bir bankadan kart almasının imkanı yoktur. Ama bu karta sadece TS Clublara giderek sahip olabilecekler. Bu kart dünyanın her herinde harcama yaparak kullanabilir.” dedi.

Son olarak ise Trabzonsporlu futbolcular Jose Sosa, Abdülkadir Ömür, Zargo Toure ve Batuhan Artaslan Genel Müdür İlker Diker’e verilmek üzere forma imzalayarak kart ile fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor