Trabzonspor yeni seri peşinde

Avrupa'ya gitmek isteyen Trabzonspor yeni seri yapmak istiyor

Trabzonspor yeni seri peşinde
Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kalan 5 haftada sıkıntı yaşamamak için tecrübeli oyunculardan takıma ağabeylik yapmalarını istediği öğrenildi.

İç sahada oynadığı son iki maçından da galibiyet çıkaramayan bordo mavililer, 30’uncu hafta mücadelesinde Cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Kayserispor karşısından 3 puanla ayrılarak Avrupa yolunda önemli bir virajı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bu maç öncesi futbolcularla gerçekleştirdiği toplantıda Avrupa Kupaları’na katılma hedeflerinin devam ettiğini ve bu nedenle olası hataların telafi edilemeyeceğini öğrencilerine hatırlattığı belirtildi.

YENİ SERİ İÇİN HEDEF KAYSERİ

Yanal’ın ligde kalan 5 maç öncesi Jan Durica, Dame N’Doye, Onur Recep Kıvrak ile Olcay Şahan gibi tecrübeli isimlerle görüşerek onlardan takıma ağabeylik yapmalarını ve genç futbolcuları takıma katkı sağlama noktasında yönlendirmelerini istediği ifade edildi. Deneyimli teknik adamın özellikle hafta sonu oynanacak Kayserispor mücadelesinin tekrar bir galibiyet serisi başlatma noktasında kritik olduğuna vurgu yaptığı da kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler