Trabzonspor, Yeni Malatya karşısına bu 11 ile çıkacak

Trabzonspor kötü gidişata dur demek adına Cumartesi günü oynayacağı Yeni Malatyaspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor, Yeni Malatya karşısına bu 11 ile çıkacak
Teknik Direkör Ersun Yanal'ın ayrılmasından sonra göreve gelen Rıza Çalımbay özellikle defans bloğuna özel ilgi gösteriyor.

Bordo mavili ekibin Yeni Malatyaspor karşısına nasıl bir 11 ile çıkacağı ise merakla beklenir. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın geçen hafta başarısız olan defans hattını değiştirerek Durica'nın yerine Hubocan'a Mustafa Akbaş'ın yerine ise Uğur'a görev vermesi bekleniyor. Okay'ı asılyeri olan orta sahaya çekecek olan Çalımbay bu alanı Sosa,Abdulkadir ve Yusuf ile desteklemek istiyor. Antrenmanların formda ismi Castillo ise formayı Olcay'dan alacak gibi gözüküyor. Forvet hattında ise Burak olması bekleniyor.

Trabzonspor'un Yeni Malatyaspor karşısına çıkması beklenen 11'i şu şekilde.

Onur- Pereira, Uğur, Hubocan, Mas, Onazi (Okay), Sosa, Abdülkadir, Yusuf, Castillo, Burak

SAKAT: Kucka

CEZALI: Yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor