"Trabzonspor yeni kabusumuz oldu"

Galatasaraylı gazeteciden itiraf

"Trabzonspor yeni kabusumuz oldu"
Galatasaray taraftarı olan ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Trabzonspor Galatasaray maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Maç sonucuna hakemin etki ettiğini iddia eden Altaylı, Trabzonspor'un Galatasaray'ın kabusu olduğunu dile getirdi.

İşte Altaylı'nın o sözleri;

''Galatasaray çok kötü futbol oynadı ama tam bir hakem rezaleti vardı. Fenerbahçe maçından önce 'yayıncı kuruluş ligin havasının kaçmasını istemez' dedim mi demedim mi? O günden bugüne gelen hakem rezaletlerini hep birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz. Galatasaray iyi oynar kötü oynar orası ayrı...Feghouli'nin kırmızı kartı insanların içine sindi mi sinmedi mi? O pozisyon net sarı kart. Kırmızı kart doğru değil. Maçın başında Trabzonsporlu Bero'nun yaptığı pozisyon kırmızı kartlık bir pozisyondu. Bero atılsaydı; Trabzonspor 10 kişi kalacaktı. Feghouli'nin pozisyonunda olması gereken olup sadece Olcay atılsa maç 9'a 11 olacak mı? olacak. Hakemlerin Galatasaray'ı engelleme çabası içine girdiğini çok net görüyoruz ama bu Galatasaray'ın kötü kenar yönetimini ortadan kaldırmıyor. Hakemler tamam ve Galatasaray'a düşmanlar ama Galatasaray'da kazanacak hiçbir hamle yapmıyor. Trabzonspor'u hakeme rağmen yenmen lazım. Bu takım 2 maçta 10 gol yemiş ama sen bu takıma gol atamıyorsun. Her maçta gol yemiş Fenerbahçe'ye gol atamıyorsun. Sahada gol atacak tek isim Gomis var. Eren'i mi oyuna almak istiyorsun. Oyuna al ve çift santrfora dön. İlla Eren'in bir şey yapacağına inanıyorsan oyuna yine al ama Gomis'i neden çıkarıyorsun? Trabzonspor'a 2-1 değilde daha farklı kaybetsen ne olacak? Trabzonspor'a ikili averajla şampiyonluk mu vereceksin? 

''FENERBAHÇE'DEN SONRA TRABZONSPOR YENİ KABUSUMUZ OLDU''
''Tudor maçtan sonra Trabzonspor'a 'böyle futbol artık oynanmıyor' dedi. Artık oynanmıyor denilen bir futbola yenildin. Eğer böyle bir durum varsa bu yenilgi daha büyük rezillik. Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor yeni kabusumuz oldu. Kenara eşşeği bağlasan, Tudor'dan daha çok iş yapar. Maçtan sonra 'Bafetimbi servis istiyor' diyor. Servis istemeyen bir tane santrfor göster bana... Eren sanki servis istemiyor. İkisi de servis istiyor. Biri ortadan daha alçak, biri yandan daha yüksek... Fark yok ki... Maçta 2 şut çekmişsin. Bari orta sahadan şut çek abi! 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor