Trabzonspor yeni hedefe kilitlendi

Lider Trabzonspor'da hedef Alanyaspor maçı.

Trabzonspor yeni hedefe kilitlendi

Trabzonspor hesap kapatmaya devam ediyor. Sezonun ilk yarısında puan kaybettiği Galatasaray'dan sonra Konya'yı da deviren Bordo- Mavililer, takıldığı bir diğer takım olan Alanya karşısında da galibiyeti hedefliyor.

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Trabzonspor ilk yarıda puan kaptırdığı rakiplerine karşı sezonun ikinci yarısında hesabı kapatmayı sürdürüyor. Bordo- Mavililer, Galatasaray 'dan sonra Konyaspor'dan da rövanşı alırken gözünü puan kaybettiği bir diğer takım olan Alanyaspor 'a dikti. Sezonun ilk puan kaybını iç sahada Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak yaşayan Bordo- Mavililer ezeli rakibini İstanbul'da 2-1 yenmeyi başarmıştı.

İç sahada puan kaptırdılar

Galatasaray mücadelesinden iki hafta sonra Konya deplasmanından yine 2-2'lik skorla dönen Karadeniz ekibi hafta sonu Yeşil-Beyazlılar'ı da devirerek bir hesabı daha kapattı. Abdullah Avcı'nın ekibi şimdi gözünü Alanyaspor'a dikti. Sezonun ilk yarısında Akyazı'da oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti. Avcı ve öğrencileri Güney ekibini deplasmanda devirip ilk yarıda puan kaybettiği bir rakipten daha rövanşı almayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler