Trabzonspor yeni binaya taşınıyor

Trabzonspor, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile anlaşma sağlandı

Trabzonspor yeni binaya taşınıyor

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi göreve geldiği günden beri kulüp çehresini değiştirmek için çalışmalarını sürdürürken yeni bir gelişme daha yaşandı.

Bordo mavili yönetim, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinin teknik heyet ve sporcu konaklama kapasitesini arttırmak için Gençlik Spor Genel müdürlüğü ile sözleşme imzaladı.

Trabzonspor yönetimi bir taraftan ekonomik ve sportif anlamda yeni sezona hazırlanırken diğer taraftan Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin Teknik heyet ve sporcu konaklama kapasitesini arttırmak için Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile anlaşarak  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin yanında bulunan Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne ait binayı 1 yıllığına kiraladı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ise Akyazı‘da bulunan yeni binasına taşınırken Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri içinde yer alan idari kısmını önümüzdeki günlerde kiralanan binaya alması bekleniyor.
Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile Trabzonspor arasında yapılan sözleşmede kira bedelinin ilgili mevzuatlar gereği yetkili makamlar tarafından fiyatının önümüzdeki günlerde belirlenip kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor