Trabzonspor yenerse tarih yazacak

2010-11'den sonra bir ilk olacak

Trabzonspor yenerse tarih yazacak
Süper Lig'de oynadığı son 5 maçtan galibiyetle ayrılarak zirve yarışında iddialı bir konuma gelen Trabzonspor, ilk yarının son haftasında bugün Kardemir Karabükspor'u yenerek devreye moralli girmek istiyor.

Fırtına kazanırsa 2010-11'den sonra ilk kez 6'da 6 yapacak, Rıza Çalımbay da hocalık kariyerinde ilk kez 6 maçlık seri yakalayacak. Bordo-mavili takımda bu karşılaşma öncesi Kucka ile Uğur kart cezalısı, Batuhan sakatlığı ve Castillo grip olması nedeniyle forma giyemeyecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Karabükspor'un ligde sıkıntılı günler geçirdiğini ve maça çok farklı bir gözle bakacaklarını belirterek, "Biz tüm ciddiyetimizle kazanmak için mücadele edeceğiz. Oyuncularıma asla rakibin bulunduğu konuma bakmamaları noktasında uyarılarda bulundum. Bundan önceki maçlarda kazanmak adına nasıl bir mücadele ortaya koyuyorsak yine aynısını yapacağız" diye konuştu.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor