Trabzonspor yemin etti!

İlk yarının son maçında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Bu maç aynı zamanda Avni Aker'de oynanacak son maç olduğu için ayrı bir önem taşıyor.

Trabzonspor yemin etti!

Teknik heyet ve Bordo-Mavili takımın kaptanları, tüm futbolcuları Fenerbahçe karşılaşmasına motive etmek için yoğun çaba harcıyor ve her fırsatta, “Avni Aker’deki son lig maçımız ve ezeli rakibimize karşı oynayacağız. Yenelim, bunu başaran takım olarak anılıp, tarihe geçelim” mesajlarını veriyor.

Trabzonspor’da teknik heyet bir yandan Fenerbahçe önünde galibiyeti getirecek taktik şifreleri çözmenin yollarını ararken, diğer taraftan da takımın kaptanlarıyla birlikte motivasyonu en üst seviyeye çıkarmaya gayret ediyor. Bu noktada Bordo-Mavililer’in en büyük motivasyon unsuru ise Fenerbahçe’ye karşı uzun süredir devam eden galibiyet hasreti (2010’dan bu yana galibiyeti yok) ve Avni Aker’de oynanacak olan son lig mücadelesinin bu ezeli rekabete denk geliyor olması.

Ersun Yanal ve Karadeniz temsilcisinin deneyimli oyuncuları, “Bu maçın kentimiz için önemini kazandığımız zaman hepiniz anlayacaksınız. Bu sezon taraftarımızı çok üzdük. Şimdi ligin devre arasına girmeden önceki son maçımızda Fenerbahçe’yi yenerek hem tarihe geçebiliriz hem de biraz olsun özür dilemiş oluruz” ifadeleriyle zafer atmosferi oluşturmanın yollarını arıyor.


Diğer büyük maçları hatırlattı

Teknik direktör Ersun Yanal’ın ilk yarının son maçı öncesinde taraftardan beklentisi de büyük... Deneyimli çalıştırıcı ikinci yarıda her şeyin bambaşka olacağına dikkat çekerken, “Bizden beklentileri biliyorum. Ancak şu ana kadar bu beklentilerin biraz gerisinde kaldık. Elbette sadece Fenerbahçe galibiyeti bu kayıpları telafi etmez ama en azından camiamıza ve devre arası kampı öncesinde bizlere moral olur. Bunu da başaracak potansiyele sahibiz. Bu sezon oynadığımız hiçbir üst düzey maçta ezilmedik, hep alkış alan futbol oynadık. Yine tekrarlayacağız” değerlendirmelerini yapıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor