Trabzonspor yedek kulübesine güvenmiyor!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı sakatlar ve cezaların çok olduğu dönemde kulübesine güvenemedi.

Trabzonspor yedek kulübesine güvenmiyor!

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, öğrencileriyle önemli işler başarırken en büyük sorunu kadro derinliği olmadığı için yaşadı. Deneyimli çalıştırıcı bu sebeple birçok maçta saha içindeki problemleri çözmek için kulübesine güvenemedi. Son Sivasspor karşılaşması da bunlardan biri oldu. Eksiklerin çok olduğu karşılaşmada Avcı kulübeden sadece Lewis Baker ve Flavio'yu oyuna sürdü. Geriye yedek kaleci Erce Kardeşler haricinde Majid Hosseini, Atakan Gündüz, Ahmetcan Kaplan, Faruk Can Genç, Serkan Saan, Hakan Yeşil ve Safa Kınalı kaldı. 

EDGAR IE'NİN YERİNE MAJİD

Sarı kart sınırındaki isimlerden Edgar İe, Sivasspor mücadelesinde cezalı duruma düşmüştü. Tecrübeli futbolcu Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Abdullah Avcı yerine Majid Hosseini'yi oynatacak. Vitor Hugo'nun partneri olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor