Trabzonspor yaz koleksiyonunu tanıttı

Trabzonspor TS Club'ta satışa sunulacak olan yaz koleksiyonunu tanıttı.

Trabzonspor yaz koleksiyonunu tanıttı

TS CLUB, geniş bir yelpazede ürünlerin yer aldığı yaz koleksiyonunu Trabzon Dedeman Otel’de gerçekleştirilen bir defile ile tanıttı.

TS CLUB 2022 yılı yaz koleksiyonu ürünlerinin yer aldığı defile, bugün Trabzon Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Kadın, erkek, çocuk, bebek ve aksesuar kategorilerinde özgün tasarımlarla hazırlanan 250 parça ürün, iki saat süren defilede TS CLUB bayilerine tanıtıldı.

Defilenin oldukça güzel ve verimli geçtiğini ifade eden Mağazacılık Faaliyetleri Direktörü Özlem Durgun, “Bu sezon futbol A takımımızın başarısından aldığımız ilham ve motivasyonla bizler de TS CLUB olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Taraftarlarımızın çok seveceği, her alanda beklentilerini karşılayacak bir koleksiyon hazırladık. Defile ile birlikte katılımcılara koleksiyon hakkında bilgi verdik. Devamında siparişlerimizi aldık. Her zaman yanımızda olan değerli taraftarlarımızın da koleksiyonumuza büyük ilgi göstereceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Hazırlanan TS CLUB 2022 Yaz Koleksiyonu yakında TS CLUB mağazalarındaki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor