Trabzonspor'dan afet bölgesine ilave yardım

Trabzonspor, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgelere yardım otobüs ve tırlarını göndermeye devam ediyor.

Trabzonspor, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için gönderilen yardımları arttırdı.

Dün gönderilen yardımların yanı sıra bugün de ihtiyaç malzemeleri taşıyan tır ve takım otobüsü de Malatya'ya gitmek üzere yola çıktı.

Trabzonspor tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

Kulübümüzün Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.

AFAD’ın başlattığı yardım kampanyasına destek veren kulübümüz tarafından dün Kahramanmaraş’taki depremzedeler için gönderilen iki tıra ilave olarak bugün de ihtiyaç malzemelerini taşıyan TIR’ımız ve takım otobüsümüz Malatya’ya hareket etti.

İhtiyaç malzemelerinin yetkililere teslim edilmesinin ardından takım otobüsümüz valilik koordinasyonuyla bu bölgede sevkiyatların yapılması amacıyla kullanılmaya başlanacak.

Bu vesileyle hepimizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalardileriz.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler