Trabzonspor Yanal ile güzel başlıyor

Trabzonspor'da Ersun Yanal yönetiminde lige iyi başlıyor

Trabzonspor Yanal ile güzel başlıyor
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek Trabzonspor, üçüncü kez göreve getirdiği teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde iyi başlangıçlar yaptı.

Bordo-mavili takım, ilk olarak 2007-2008 sezonun 11. haftasında göreve gelen teknik direktör Yanal yönetimindeki ilk maçta, Ankaraspor'u 2-1 mağlup etti.

Karadeniz ekibi, Yanal ile 2008-2009 sezonun ilk haftasında da yine Ankaraspor'u 2-0 mağlup ederek, sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in takımdan ayrılmasının ardından 12 Kasım 2014'te ikinci kez anlaşmaya varılan Ersun Yanal yönetimindeki bordo-mavililer, ilk maçında Galatasaray'ı deplasmanda 3-0 mağlup etme başarısı gösterdi.

Trabzonspor, teknik direktör Yanal ile böylece 3 başlangıç maçından da galibiyetle ayrıldı. Karadeniz ekibi, Yanal yönetiminde 2016-2017 sezonuna da galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde en son Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 2014-2015 sezonunun 33. haftasında Balıkesirspor karşısına çıkmış ve bordo-mavililer, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü, 455 gün sonra çıkacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'na yeni takımıyla galibiyet arayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor