Trabzonspor Waris için beklemede!

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklediği verimi alamadığı Ganalı oyuncu Waris transferinde son aşamaya geldi. Bordo-mavili kulüp ile Fransa'nın Rennes kulübü arasında "Waris" pazarlıkları sürüyor.Geçen sezon ba

Trabzonspor Waris için beklemede!

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklediği verimi alamadığı Ganalı oyuncu Waris transferinde son aşamaya geldi. Bordo-mavili kulüp ile Fransa'nın Rennes kulübü arasında "Waris" pazarlıkları sürüyor.

Geçen sezon başında transferin bitimine bir gün kala Spartak Moskova'dan sözleşme fesih bedeli olarak 6 Milyon Euro ödenerek transfer edilen Ganalı oyuncu Waris için Trabzonspor beklemeye geçti. Fransa'nın Rennes kulübünün yaptığı 4 Milyon Euro'luk teklifi bodo-mavili yöneticilerin geri çevirmesinin ardından Fransız ekibinin yeni bir teklifle gelmeye hazırlandığı belirtiliyor.

Menajerler arasında süren görüşmelerin ardından Rennes kulübü önümüzdeki hafta içinde Trabzonspor'a resmi teklifte bulunacak. Fransa kulübünün 4 Milyon Euro'luk teklif karşısında 5 milyon 500 Bin Euro isteyen Karadeniz ekibi, Waris'i satmak için bu transferi söz konusu rakamlar dahilinde bitirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor