Trabzonspor vefa harekatından ne kadar kazandı?

Bordo-mavili takımda Başkan Muharrem Usta'nın başlattığı 'vefa' operasyonu meyvelerini vermeye başladı. Karadeniz ekibi 'vefa'dan şu ana kadar yaklaşık 24 milyon TL kazanç elde etti. 12 günde 5 futbolcu üstünden 24 milyon TL kazanç sağlandı. Bordo-mavili

Trabzonspor vefa harekatından ne kadar kazandı?
Bordo-mavili takımda Başkan Muharrem Usta'nın başlattığı 'vefa' operasyonu meyvelerini vermeye başladı. Karadeniz ekibi 'vefa'dan şu ana kadar yaklaşık 24 milyon TL kazanç elde etti. 12 günde 5 futbolcu üstünden 24 milyon TL kazanç sağlandı. Bordo-mavili yönetim 1.5 sezonda 2.6 milyon TL alacak olan Serdar Gürler'i Gençlerbirliği'ne gönderirken, ligde golü bulunmayan N'Doye'yi de 1.4 milyon euro'ya kiraladı. 
 
Operasyon devam edecek 
Oyuncunun 1 milyon 250 bin euro olan yarım sezonluk maaşından da kurtulan Trabzonspor bu isimden de 8.7 milyon TL kazanmış oldu. İshak Doğan (2.4 milyon TL), Özer Hurmacı (3 milyon TL) ve Onur Kıvrak (7.3 milyon TL)'dan indirim sağlayan yeni yönetim 12 günde büyük bir miktar paradan tasarruf sağlamış oldu. Önümüzdeki günlerde görüşmelerin devam edeceği ve Cardozo ile Erkan'ın da indirime gitmeye hazır oldukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler