Trabzonspor ve Beşiktaş bu isim için kapışacak!

Beşiktaş ve Trabzonspor, Kamerunlu golcü Justin Junior Mengolo'yu transfer etmek için girişimlere başladığı öne sürüldü. Fransa basını, 22 yaşındaki golcü oyuncuya Fransa’dan Nantes, Türkiye’den ise Beşiktaş ile Trabzonspor’un talip olduğunu yazdı. Haberd

Trabzonspor ve Beşiktaş bu isim için kapışacak!
Beşiktaş ve Trabzonspor, Kamerunlu golcü Justin Junior Mengolo'yu transfer etmek için girişimlere başladığı öne sürüldü.
 
Fransa basını, 22 yaşındaki golcü oyuncuya Fransa’dan Nantes, Türkiye’den ise Beşiktaş ile Trabzonspor’un talip olduğunu yazdı.
 
Haberde, geçtiğimiz sezonu Romanya ekiplerinden Universitatea Cluj takımında geçiren Mengolo’nun, maaşının ödenmediği gerekçesiyle kulübü ile olan sözleşmesi gereği serbest kaldığı belirtildi ve daha büyük bir kulübe transfer olma isteğine yer verildi.
 
Foot Mercato’da Kamerunlu oyuncunun menajeri Djibril Mandefu’nun açıklamaları da yer alırken Mandefu, “Türkiye’den Beşiktaş ve Trabzonspor benimle temasa geçti. Çok ilgileniyorlar. Biz en iyi kararı vereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
22 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Cluj formasıyla ligde 28 maçta 4 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler