Trabzonspor ve Belediyenin 2010-11 kapışması

Trabzonsporlu yöneticiyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı sosyal medyadan kapıştı

Trabzonspor ve Belediyenin 2010-11 kapışması
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un çalınan 2010-11 şampiyonluk kupasını yeni açılan Trabzon Şehir Müzesi'nde belirtilmemesi ve sonradan düzeltilmesi tartışmaları beraberinde getirdi.

Müze açıldığında Trabzonspor köşesinde 6 şampiyonluk olduğu gösterilerek 2010-11 sezonu sayılmamıştı. Gelen tepkiler sonrası yapılan müdahaleyle şampiyonluk sayısı 2010-11 sezonu da sayılarak 7'ye yükseltildi. Bu durum karşısında Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral tepkisini sosyal medyadan dile getirdi. Saral'ın tepkisine Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya yanıt verince yanıtı beğenmeyen Saral tepkisini sürdürdü.

Saral sosyal medyadn yaptığı paylaşımda "Telafisi olmayan bir olaydır bu, hata değil bilerek yapılmıştır. Müzeciğinize koymasanız da olurdu. Neden şike anıtı yapılmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı. Bu paylaşıma Akkaya yanıt vererek "Bilerek yapılmış olsaydı hiç yazılmazdı. Metinler yayınlar kurulunca belirlenmesine rağmen farkedilince anında düzeltilmiştir" dedi. Saral, Akkaya'nın yanıtına "Böyle bir hatyı yapamayacak kadar sorumluluk sahibi makamlarda oturuyorsunuz. Günler sonra değiştiriyorsunuz. Bu mudur? Bravo!" şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler