Trabzonspor ve Akhisar’da son durum

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor ve Trabzonspor'da 2 oyuncunun durumu maç saatinde belli olacak.

Trabzonspor ve Akhisar’da son durum

Haber61 - Spor Servisi - Spor Toto Süper Ligde evinde Trabzonspor’u ağırlayacak olan Akhisar Belediyespor’da moraller yerinde. Trabzonspor ise bu zorlu maçtan kayıpsız ayrılmanın hesaplarını yapıyor.


Ligde 24.haftada pazartesi günü oynanacak karşılaşma iki takım açısından büyük önem taşıyor. Kritik haftaların yaşandığı süper ligde Trabzonspor Avrupa kupalarına katılma adına deplasmandan 3 puan almanın hesaplarını yaparken Akhisar Belediyespor kendi seyircisi önünde üç puan peşinde.

Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan Durica’nın sakatlığı devam ederken Akhisar Belediyespor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Karabükspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası takımla birlikte idmanlara başlayan Olcay Şahan’ın ise durumunun maç saatinde netlik kazanması bekleniyor.

Akhisar Belediyespor’da ise Sokol Cikalleshi’nin hafif sakatlığı bulunurken bu oyuncunun durumu maç saatinde netlik kazanacak. Kart cezalısı olan Mustafa Yumlu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor