Trabzonspor vasatı aşamadı, şampiyonluk hayallerini yerle bir etti

Trabzonspor, Antalyaspor ile sahasında berabere kalarak şampiyonluğu adeta Başakşehir'in kucağına itti.

Trabzonspor vasatı aşamadı, şampiyonluk hayallerini yerle bir etti

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk iddiasını neredeyse kendi elleriyle eritti. 

Bu haftaya kadar son 3 maçta 2 beraberlik 1 beraberlik alarak önce liderliği kaptıran ardından da avantajını yitiren bordo mavililer, Trabzon'a tam 12 eksikle gelen Antalyaspor'a da puan kaptırarak şampiyonluk hayallerini yerle bir etti.

HIRS YOK TAKIM VASAT!

İkisi kaleci olmak üzere 5 yedekle maça başlayan Antalyaspor karşısında vasatı aşamayan bir futbol ortaya koyan Trabzonspor, şampiyonluk hırsından uzak bir görüntü sergiledi. Rakibine bir türlü diş geçiremeyen bordo mavili futbolcular maç boyunca düşük tempolarıyla da dikkat çekti.

Özellikle zor durumda öne çıkması beklenen Abdülkadir Ömür ve Ndiaye gibi isimler de etkisiz performanslarını sürdürdü.

TEPKİ VAR

Bordo mavililerin şampiyonluk yolunda böyle ağır bir kayıp yaşaması taraftarları da çileden çıkarttı. Taraftarlar sosyal medyada büyük tepki gösterirken yönetimden, teknik heyet ve futbolculara kadar herkes eleştirilerden nasibini aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor