"Trabzonspor üzerindeki ölü toprağını attı"

Asım Örem "Yeni stadımıza kadar olan kısmı bir hazırlık dönemi gibi yorumlamak daha doğru olur.

"Trabzonspor üzerindeki ölü toprağını attı"
Atiker Konyaspor galibiyeti ile kara bulutları dağıtan Trabzonspor’da Basın Sözcüsü Asım Örem, Yusuf’un attığı gol sonrası yaşadığı duygusal tabloya dikkat çekerek, “Bizi bu ruh ileriye taşıyacak” dedi. 

Örem, “Futbolcularımız, taraftarlara 'bize sabredin, güzel şeyler yapacağız' mesajı verdi. Bu maçın böyle bir çıkışı oldu. Takım üzerinden ölü toprağını attı. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Trabzonspor olacağına inanıyoruz” dedi.  Hazırlık Dönemi Örem, “İlk yarı ortalarına kadar takımın olgunlaşacağı, asıl çıkışı ikinci yarı başında yapacağımıza inanıyorum. Yeni stadımıza kadar olan kısmı bir hazırlık dönemi gibi yorumlamak daha doğru olur. Takım oynasın, mücadele etsin, taraftar her zaman arkasındadır. İnşallah taraftarlarımızla güzel şeyler yaşayacağız” diye konuştu. Hakemlere de değinen Örem, “Herkes için adalet olmalı. Biz sadece kendimiz için istemiyoruz. Güzel futbol istiyorsak önce adaletli bir yönetim gerekiyor” dedi.

Taka Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler