Trabzonspor üyeliği için kaç kişi başvuru yaptı?

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Divan Genel Kurulu’nda konuştu.

Trabzonspor üyeliği için kaç kişi başvuru yaptı?

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Olağan Divan Kurulu bugün gerçekleşti. Kurulda söz alan Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, üyeliklerle alakalı bilgiler verip “Liste halinde üye olma engellendi. Teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Ayrıca Sürmen bu yıl üye olanların sayısındaki azlığa da dikkat çekti.

Sürmen “14 bin 367 üyenin 9 bin 608 yani %67’nin genel kurula katılma hakkı var bu yakın zamandaki rekordur. 26 bin üyeyle 7500 katıldığını hatırlıyoruz. Üstelik seçimde. Bu şevkinizi ve duyarlılığını artırdı. 100-200-300 kişiyiz diyen grupların etki etme imkanını artırdı hem de birey olarak sizleri güçlendirdi. Bu hassasiyetinize tekrar teşekkür ediyoruz. Bu yıl yönetimin üye yapma hakkı 355 kişi. İptal edilen üyelerin kotasız müracaatları yapılıyordu. Bunlardan 101’i yeniden baş vurmuş. 5 genç arkadaş da genç üyelikten üyeliğe geçmiş. Toplam yeni üye müracaat sayısı 85 kişi. 355 kişilik kontenjan varken 85 kişi müracaat etmesi iyi mi kötü mü? Kimsenin iradesini Liste halinde üye olma olayı engellenmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor