Trabzonspor Usta’dan 36 Milyon’u faiziyle tahsil etti

Trabzonspor 3 aylık ve 1 yıllık faaliyet raporlarını KAP’a bildirdi.

Trabzonspor Usta’dan 36 Milyon’u faiziyle tahsil etti

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un yayınladığı 3 aylık ve 1 yıllık faaliyet raporlarındaki ayrıntı dikkatlerden kaçmadı.

Raporlarda yer alan “Trabzonspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun bir önceki dönem faaliyetleri incelemesi amacıyla yaptırmış olduğu özel amaçlı denetim raporunda ortaya ve bir önceki yönetim kurulunu temsilen eski yönetim kurulu başkanı Sayın Muharrem Usta’nın tazmin edeceği kabul ettiği bakiyelerden oluşmaktadır” ifadesi ile Muharrem Usta’dan denetleme raporlarında belirtilen 36 Milyon TL’yi alacaklarından mahsup ettiği anlaşıldı. Yasal faizleriyle birlikte yapılan mahsup işleminde Muharrem Usta’dan 38 Milyon TL tahsil edildiği öğrenildi.

Bilindiği üzere eski Başkan Muharrem Usta, bağımsız denetleme kurulu tarafından hazırlanan rapor sonrası bahsedilen 36 Milyon TL’yi Trabzonspor’a bağışlayacağını açıklamış daha sonra da Trabzonspor’un dava açacağını açıklamasının ardından bu kararından vazgeçtiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler