Trabzonspor üst üste kazanmayı hatırladı

Geçen hafta deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavili takım, Adanaspor'u da 4-1 mağlup ederek bu yıl Süper Toto Süper Lig'de ilk kez iki maç üst üste kazandı

Trabzonspor üst üste kazanmayı hatırladı

 Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk kez iki maçta üst üste galip gelmeyi başardı.

Geçen hafta deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, Adanaspor'u da sahasında 4-1 mağlup ederek bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanarak 6 puan elde etti. 

Ligde üst üste son galibiyetini geçtiğimiz sezonun 26. haftasında sahasında Sivasspor ve 27. haftada Gaziantespor karşısında 1-0'lık skorlarla elde eden bordo-mavililer, 20 hafta sonra üst üste iki kez galibiyet sevinci yaşadı.

Bordo-mavili ekip bu sezon ayrıca ilk kez bir maçta 4 gol atmayı başardı. Ligde bu haftaya kadar toplam 8 gol atabilen ve ligin en az gol atan ekibi olan Trabzonspor, Adanaspor'un filelerini 4 kez havalandırarak 12 gole ulaştı. 

Trabzonspor, 14. hafta sonunda puanını 18'e yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler