Trabzonspor'un Transfer dersi Puchacz!

Trabzonspor'u yeni transferi kısa sürede beğeni topladı.

Trabzonspor'un Transfer dersi Puchacz!

Trabzonspor devre arası gerçekleştirdiği sol bek transferinde tam isabet kaydetti. Alanya maçında hem savunmada hem de hücumda göz dolduran Polonyalı oyuncu kalitesini ve ne kadar doğru bir hamle olduğunu gözler önüne serdi.

Trabzonspor , Süper Lig’de yoluna doludizgin devam ederken, transferde yapılan doğru hamleler bunda en büyük payı aldı. Devre arası transferlerinde Edin Visca ismi ön plana çıkarken, Denswil’in stopere geçmesiyle Tymoteusz Puchacz da sol bekin değişilmezi oldu.

Union Berlin’den transfer edilen Polonyalı futbolcu ligin ilk yarısında Alman ekibinde ligde hiç forma giyemezken, sadece UEFA Konferans Ligi’nde 5 maçta şans buldu ve bir asist yaptı. Buna rağmen 23 yaşındaki futbolcunun bordo-mavili takımda forma girmesi uzun sürmedi. Puchacz, Süper Lig’de 5 maçta 418 dakika görev yaparken bir gol pası vererek skora da katkı da bulundu.

Bordo-mavili oyuncunun Aytemiz Alanyaspor karşısında hem hücumda, hem de savunmada ortaya koyduğu performans rakamlara da yansıdı. Puchacz 90 dakika forma giydiği karşılaşmada 51 kez topla buluştu ve bu alanda Bakasetas’tan sonra ikinci sırayı aldı. 33 pas denemesinde %88.1’lik isabet sağlayan Polonyalı oyuncu, bir isabetli orta yaptı, bir de şut pası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor