Bordo mavililer Beşiktaş'ı yenerek 3 puanı almayı hedefliyor. 30 Eylül 2017

Bordo mavililer Beşiktaş'ı yenerek 3 puanı almayı hedefliyor. 30 Eylül 2017

Bordo mavililer Beşiktaş'ı yenerek 3 puanı almayı hedefliyor. 30 Eylül 2017

Trabzonspor, Süper Lig’in 7’nci haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Ligde ilk 6 haftalık bölümde beklentilerin altında kalan, 2’şer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 8 puan toplayıp 9’uncu sırada yer alan bordo mavililer, 7’nci hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Trabzonspor bu maçı kazanarak hem zirve yarışına tutunmak, hem de 3 maçlık derbi galibiyeti özlemine son vermek istiyor. Saat 19.30’da Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

11’DE DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

Bordo mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal’ın son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçından farklı olarak ilk 11’de değişiklikler yapacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın kalede Esteban’ın yerine sakatlığı geçen Onur’a, savunmada Okay’ın yerine yeni transferlerden Hubocan’a, genç oyuncular Yusuf Yazıcı’nın yerine Onazi’ye ve Abdülkadir’in yerine ise Castillo’ya ilk 11’de görev vermesi bekleniyor.

Trabzonspor’un Beşiktaş maçı için sahaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor: Onur- Pereira, Hubocan, Durica, Mas- Onazi, Kucka- Olcay, Sosa, Castillo- Burak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor