Trabzonspor'un kaptanı Onur: Keşke o pozisyonu çıkarabilseydim...

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un kaptanı Onur: Keşke o pozisyonu çıkarabilseydim...

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe'yi evinde ağırlayan Trabzonspor, ikinci yarıda 1-0 önde giderken son dakikalarda yediği golle galibiyeti elinden kaçırdı. 1-1 sonuçlanan maç sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor'un kalesici Onur Recep Kıvrak, beraberlik karşısında duyduğu üzüntüyü dile getirdi.


KAZANMAYI ÇOK İSTİYORDUK

Maçı kazanmak için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını söyleyen kaptan Onur şöyle konuştu: "Buraya gelen taraftarlara çok teşekkür etmek istiyorum. Bu maçı gerçekten kazanmak istiyorduk. Her iki tarafın da futbol oynamak istediğini göstermesi çok önemliydi. Gerçekten güzel bir maç oldu. İlk yarıda dediğiniz gibi kötü başladık. Golü bulana kadar kötü oynadık. Golü bulduktan sonra rahatladık ama son 2 haftadır, geçen hafta benim bireysel hatamla ki bunu söylemekten de hiçbir zaman gocunmam. Sosyal medyada yazıp çiziyorlar ama olsun onların canları sağolsun, kardeşlerim onlar benim. Ben Trabzonspor’da ilk oynadığım zamanlarda onlar herhalde 5 yaşındaydı. Hiç önemli değil ben her zaman çıkar hatamı kabullenirim. Geçen hafta benim yüzümden 3 puanı kaybettik. Bu hafta da duran toptan gol yedik. Ne yapalım? Sonuçta kazanmak, buraya kadar gelen taraftarlarımıza armağan etmek isterdik, olmadı. Önümüzde Göztepe maçı var, ona bakacağız."


BURAK YILMAZ'IN KASIĞINDA CİDDİ YIRTIK VAR

Burak Yılmaz'ın kaçırdığı poziyon için konuşan kaptan Onur, "Burak Yılmaz’ın kasığında ciddi şekilde yırtık var. O bugün 17. Golünü attı. İnşallah gol kralı olur. Zaten kralda inşallah bu sene de gol kralı olur. Bu hafta 1 -2 antrenmana çıktı yine ağrıları var. Kral unvanı kolay olmuyor. Bu pozisyonu atsaydık belki maçı kazanırdık. Olmadı her şeyde nasip var” diye konuştu. 

ONLAR 1 ÜZÜLÜYORSA BEN 10 KATI ÜZÜLÜYORUM

Maçın son dakikalarında kalesinde gördüğü gole karşı üzüntüsünü dile getiren Onur Recep Kıvrak, "Trabzon küçük bir şehir ama insanlarının kalbi gönlü çok büyük. Bu benim şahsi fikrim, Trabzon dobra insanların olduğu  bir şehir. Bu taraftarı sürekli her maçta böyle görmek istiyoruz. Onları bizim arkamızda gördüğümüzde kendimizden daha emin oluyor, daha iyi yerlere varacağımızı düşünüyorum. Sonuçta ben kaleciyim. Her zaman söylüyorum, ben iyi oynadığım zaman da kötü oynadığım zaman da, kaldı ki robot değilim her zaman iyi oynamak isterim. Geçen hafta benim hatam yüzümden yediğimiz golden sonra tesisten 3-4 gün dışarı çıkmadım. Ailem Trabzon’a gelecekti, onları İzmir’de tutmaya devam ettim. Burada benim 11. yılım olacak. Ben bu takımın kaptanıyım, onlar 1 üzülüyorsa ben 10 katı üzülüyorum. Onlar emin olsunlar. Hep kazanmak istiyoruz. Elimden geleni yaptım. Keşke son dakikalarda o pozisyonu çıkarabilseydim, hediye edebilseydim. İşte diyorum ya robot değiliz. Bir yerden bir yere fire verebiliyor. Sonuçta aramızda bir olaylar var. Bunun bir süreci var o ayrı. Bugün ise ayrı bir şeyimiz var. Bugün bir millet olarak birleşmişiz. Bunların önüne başka şeylerin geçmemesi gerekiyor. Tüm dünyaya böyle bir mesaj vermek gerekiyor. Bunu söyleyen insanlar maalesef bu ülkeyi karıştırmak isteyen insanlar. Bugün de çok güzel örnek olduğumuzu düşünüyorum herkese. Yeri gelmişken, askerimizin burnu kanamasın, Rabbim nasip etmesin. Zaferle gittiler zaferle de geri dönsünler.​" ifadelerini kullandı. 







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor