Trabzonspor'un gözü Avrupa'da

Son iki haftada 5 puan kaybeden Trabzonspor, 5.’liği de tehlikeye attı. Bordo-mavililer, kalan 4 maçı kazanıp hiç değilse Avrupa kupalarına katılmak istiyor

Trabzonspor'un gözü Avrupa'da
Spor Toto Süper Lig'i Avrupa kupalarına katılacak bir noktada tamamlamak isteyen Trabzonspor'da son iki haftada yaşanan puan kayıpları keyifleri kaçırdı. Deplasmandaki Osmanlıspor beraberliğinin ardından gelen Demir Grup Sivasspor yenilgisi 5.'liği de tehlikeye attı. Bordo-mavili takımda hedef kalan 4 karşılaşmayı kazanıp, hiç değilse sezonu Avrupa biletini alarak tamamlamak.

AVANTAJ HALA BİZDE
Karadeniz ekibi son 4 haftada Antalyaspor ve Bursaspor deplasmanlarına giderken, içerde ise Kasımpaşa ve Karabükspor'u konuk edecek. Karabük maçına garanti gözüyle bakılıyor. Bursa ve Antalya maçları ise kümede kalma mücadeleleri nedeniyle zorlu geçmeye aday. Teknik direktör Rıza Çalımbay, "Hala avantaj bizde. Bunu koruyup, hedefimize ulaşmaya çalışacağız" dedi.

SAKATLAR TEDAVİDE
Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanan Uğur Demirok ile Kamil Ahmet Çörekçi sağlık kurulu tarafından tedavi altına alındı. İki oyuncunun 31. haftadaki Antalyaspor deplasmanında oynayıp oynayamayacakları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor