Trabzonspor sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 3-1 mağlup olarak sezona kötü başladı.
Trabzonspor'un eski kaptanı gerekli transferleri sıraladı
111
211
Trabzonspor'da kaptanlık yapan ve iki takımda da oynayan Tolga Zengin de maçı yayıncı kuruluşta yorumladı. İşte Zengin'in Trabzonspor yorumları
311
“Trabzonspor'da Sosa, Novak, Pereira şeklinde adların olması fazlaca değişik bir imaj oluşturuyor. Gole kadar değişik bir Trabzonspor var. Golden sonrasında ise başka. Geçen seneki pas oyununu oynamaya çalıştı Trabzonspor. Sörloth yoktu ve pozisyonlara giremedi. Ama golden sonrasında yüksek top atmaya başladılar. Sörloth elinde yok. Ekuban'ı arkaya top attığında kullanabilirsin.
411
Trabzonspor'da orta saha geride kaldı. Beşiktaş'ta oyuna sonradan giren oyuncular da etkiliydi. Lens'in durumu belirsizdi fakat skoru çevirebilecek oyunculardan bir tanesiydi. Bu galibiyet kim bilir onun adına da iyi olabilir.
511
Ersin yan toplarda iyiydi. Atılan şutlarda da iyiydi. Fena bir zeminde iyi hamleler yapmış oldu. Islatsan balçık olacak bir zemin. Tamamımız hata yapıyoruz. Hata olacaksa kazanılan maçlarda olacak ki fazla pahalıya mal olmasın. Ceza sahası haricinde kaleci sana bırak dese bile stoperin de vurması lazım. Kaleci dese bile sondan bundan önceki oyuncu vurmalı. Kalecinin doğasında olan bir şey. Yanlışlar olabilir. Uğurcan da fena maçlar oynayabilir. Uğurcan için de şanssız bir maçtı. Uğurcan'ın 3 golde de yapabileceği fazlaca bir şey yoktu.
611
Beşiktaş'ın defansı iyi bir imaj çizdi. Trabzonspor'un oyun başlangıcında baskısı vardı. Baskı kırılınca ve gol erişince Beşiktaş daha güvenilir oynamaya başladı. Oyuncular ne kadar kaliteli olursa olsun, galibiyet aktörleri fazlaca daha iyi noktaya getiriyor. Ortam da daha eğlenceli oluyor. Daha sezonun başı. Trabzonspor'da Sörloth gidecekse ki öyle ki görünüyoru2026 Takıma fazlaca ivedi adapte olabilecek bir forvete gereksinim var. Stoper mevkisinde bir gereksinimleri var. Bir de bir 10 numaraya ihtiyaç var. Önde iyi oyuncular var fakat yaratıcılık fazlaca değişik bir nokta. Oyuncular fazlaca birbirine benzeyen oyuncular. İçlerinde en yaratıcı olanı Guilherme. Ama ondan da memnun değiller.
711
811
911
1011
1111