Trabzonspor'un eski futbolcusundan flaş iddia: Bakasetas için anlaştılar!

Trabzonspor'un eski futbolcusu Lemi Çelik'ten flaş bir Bakasetas iddiası geldi.

Trabzonspor'un eski futbolcusundan flaş iddia: Bakasetas için anlaştılar!

Portekiz kulübü Sporting, Bakasetas için sözleşmesinde yer alan 12 milyon euroya serbest kalır maddesini kullanarak bordo mavili takımla anlaşma sağladı. Açıklamanın ilerleyen günlerde yapılması planlanıyor.

Uzun yıllar Trabzonspor 'da forma giyen teknik direktör Lemi Çelik, Portekiz kulübü Sporting Lizbon'un Bakesatas'ın transfer bedelini ödemeyi kabul ettiğini söyledi. 

Çelik, "Sporting Lizbon, Trabzonspor'la anlaştı. Sözleşmesinde 12 milyon Euro veren takım, otomatik olarak oyuncuyu transfer edebilir şeklinde bir madde var. Sporting bunu ödemeyi kabul etti. Ama Bakasetas gitmek istemiyor; çünkü Trabzonspor'da çok mutlu. Ayrıca gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Abdullah Avcı'nın sistemi içerisinde çok önemli bir yere sahip oldu ve çok verimli oluyor. Bütün bunları bırakıp gitmek istemiyor" dedi. 

(Radyospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor