Trabzonspor'un Antalyaspor muhtemel 11'i!

Trabzonspor'un Antalyaspor karşısına bu muhtemel 11 ile çıkması planlanıyor.

Trabzonspor'un Antalyaspor muhtemel 11'i!
Spor Toto Süper Lig'de ilk 10 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Trabzonspor, Antalyaspor'u yenerek moral bulmak istiyor. 

Saat 20.00’de Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan mücadelede hakem Alper Ulusoy düdük çalacak. 

Ligde zor günler geçiren Trabzonspor, sahasında konuk edeceği Antalyaspor karşısında kritik viraja giriyor. Süper Lig'de 11 puan ile 13. sırada yer alan Karadeniz ekibi, alt sıralardan kurtularak üst basamaklara doğru tırmanışa geçmeni planlarını yaparken, 5 haftalık aranın ardından taraftarı önünde 3 puana uzanan taraf olmak istiyor. Sahasında en son ligin 5. haftasında Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puan elde eden Karadeniz ekibi söz konusu maçın ardından evinde oynadığı Akhisar Belediyespor ile 0-0 ve Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalmıştı.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Zeki, Durica, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Onazi, Okay, Bero, Mehmet Ekici, Castillo ve N'Doye şeklinde çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor