Mehmet Yılmaz: "Trabzonspor umut veriyor"

Trabzonspor'un eski futbolcusu Mehmet Yılmaz Roma maçını yorumladı

Mehmet Yılmaz: "Trabzonspor umut veriyor"

Haber61 Spor Servisi

UEFA Konferans Ligi’nde Trabzonspor kendi sahasında 2-1 yenildiği maçın rövanşında İtalya’da Roma ile karşılaştı ve 3-0 mağlup olarak Avrupa’ya havlu attı.

Karşılaşmanın ardından bordo mavililerin eski futbolcularından Mehmet Yılmaz maçı yorumladı.

Mehmet Yılmaz şu ifadeleri kullandı;

Maçta da kısım kısım iyi bulmuştum. İkinci maçta skora üzüldüm. Trabzonspor’a teşekkür ediyorum. Biraz daha çalışılması gerekenler var. Çok basit savunma hatalarından maçlar kaybediyorlar. Bu Avrupa arenası çok farkı bir yer ve çok iyi bir takıma karşı oynadılar. Buradan çıkarılacak dersler önemli. Bu saatten sonra Trabzonspor lige dönecek. İkinci yarıda istediğimiz futbolu sahaya yansıtmaya çalıştılar. Cornelius olsa farklı olabilirdi. Ondan sonra giren Djaniny çok katkı veremedi. İkinci yarıda fazlasıyla pozisyona girildi. Roma karşısında 3-4 pozisyona girdiysen bu fazladır. Bunları kurtaran da kaleci oldu. Trabzonspor umut veriyor. Sürekli gol atıyorlar. Artık Avrupa defteri kapandı Süper Lig’e odaklanacaklar.

mehmet yılmaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler