Trabzonspor – Ümraniyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor ile Ümraniyespor karşı karşıya geliyor. Trabzonspor – Ümraniyespor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Trabzonspor – Ümraniyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 24. Haftasında Trabzonspor ile Ümraniyespor karşılaşacak. Trabzonspor – Ümraniyespor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün Ayrıntılar haberimizde…

Bugün (04.03.2023 Cumartesi) Akyazı stadında oynanacak karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Onun yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Mustafa Sönmez olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak. Saat 16:00’da oynanacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak şifresiz yayınlanacak.

Karşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım sistemiyle anbean takip edebilir, Haber61 TV’den maç öncesi stat önünden, maç sonu stat önü ve karma alandan yapılacak canlı yayınlarla müsabakanın nabzını tutabilirsiniz.

HABER61 TV’Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Trabzonspor – Ümraniyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

MUHTEMEL 11’LER!

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres; Bartra, Denswil, Eren, Siopis, Abdülkadir, Bardhi, Visca (Larsen), Trezeguet, Gomez

ÜMRANİYESPOR: Orkun Özdemir, Mustafa Eser, Glumac, Epureanu, Onur Atasayar, Sackey, Oğuz Gürbulak, Geraldo, Gheorghe, Sekidika, Umut Nayir

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Trabzonspor ile Ümraniyespor bugüne kadar 4 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 3’ünü Trabzonspor, 1’ini ise Ümraniyespor kazandı. 1 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Trabzon’da oynanan 2 karşılaşmada 1 kez Trabzonspor kazanırken 1 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Ümraniyespor Trabzon’da hiç galibiyet alamadı.

Trabzonspor ile Ümraniyespor en son 18.01.2023 tarihinde İstanbul’da karşılaştı. Müsabaka 4-1 Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor son maçında Basel’e 2-0 mağlup olurken Ümraniyespor evinde Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Ümraniyespor, Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde konuk edeceği 62'nci takım olacak. Bordo-mavililer bugüne kadar ağırladığı 61 rakip arasında sadece Siirtspor'u yenemedi (1M).

Süper Lig'de çıktığı son iki deplasman maçını kaybeden Ümraniyespor, bu sezon üst üste üç dış saha karşılaşmasından puansız ayrılmadı.

Bu sezon seyircisi önünde İstanbul takımlarından gol yemeyen tek ekip olan Trabzonspor (3G 2B), aynı zamanda rakiplerini konuk ettiği son 12 Süper Lig maçını kaybetmedi (6G 6B) ve Ekim 1988-Eylül 1991 arasından (16 maç) bu yana en uzun serisini yaşıyor.

Ümraniyespor bu sezon Süper Lig'de çıktığı 10 deplasman maçında rakip filelere 15 gol gönderdi (1.5 ortalama). Süper Lig tarihinde lige yükseldiği sezon dış sahada daha yüksek bir gol ortalaması tutturan tek takım Kocaelispor (1992/93; 15 maçta 31 gol, 2.1 ortalama).

Evinde oynadığı son 36 Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (24G 12B), Ekim 1988-Nisan 1991 arasından (43 maç) bu yana en uzun serisini yaşıyor. Son beş karşılaşmayı gol yemeden kazanan bordo-mavililerin, lig tarihinde bu şekilde daha uzun sadece iki serisi var: Ekim 1980-Ocak 1981 arasında 7G & Şubat-Nisan 1995 arasında 6G.

2022/23 Süper Lig sezonunda en az maçta açılış golünü atan takım olan Ümraniyespor (6), bu karşılaşmalarda 11 puan kaybetti (2G 1B 3M). Trabzonspor ise ilk golü kalesinde gördüğü maçların sadece %33'ünü kazanabildi (2G 4M).

Bu sezon Süper Lig'de rakip filelere gönderdiği yedi golün beşini seyircisi önünde kaydeden Trezeguet, Türkiye kariyerinde sadece 2018/19 sezonunda Kasımpaşa formasıyla daha fazla iç saha golü attı (6).

Anastasios Bakasetas bu sezon Süper Lig'de dört penaltı golü kaydetti. Opta'nın bu alanda detaylı istatistik tutmaya başladığı 2008/09'dan bu yana Trabzonspor formasıyla bir sezonda daha fazla penaltı golü atan tek yabancı oyuncu Jose Sosa (2019/20'de 5 gol).

Ümraniyespor'un ligde attığı son golü kaydeden Olarenwaju Kayode'nin (vs Adana Demirspor), Süper Lig kariyerinde rakip filelere gönderdiği iki kafa golünden biri Trabzonspor'a karşı geldi (Mart 2020).

Bu sezon Ümraniyespor formasıyla Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Umut Nayir (9), aynı zamanda lig genelinde gol sevinci yaşadığı maçlarda sahadan en fazla mağlubiyetle ayrılan isim konumunda (1G 2B 5M). 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor