Trabzonspor Ümraniyespor karşısında nasıl tur atlar?

Trabzonspor Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Ümraniyespor’a konuk oluyor.

Trabzonspor Ümraniyespor karşısında nasıl tur atlar?

Haber61 - Spor Servisi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçları bu hafta oynanacak. Trabzonspor ‘de 26 Şubat 2019 Salı günü (Yarın) saat 20.00’da deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak ve rakibine karşı üstünlük sağlayıp bir üst tura geçme mücadelesi verecek.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Trabzonspor Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

Trabzonspor nasıl tur atlar?

Bilindiği üzere Trabzonspor ile Ümraniyespor 05.02.2019’da Çeyrek final ilk maçında Trabzon’da karşılaşmış ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Trabzonspor’un tur atlaması için mutlaka gol bulması gerekiyor. Her türlü galibiyette tur atlayacak olan bordo mavililer, gollü beraberliklerde de tur atlayan taraf olacak.

Eğer iki takım da 90 dakika boyunca gol bulamazsa karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmazsa tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek.

Trabzonspor, her türlü mağlubiyette ise kupaya veda edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor