Trabzonspor Ulusoy ile 5 maçta 1 kez…

Trabzonspor hakem Alper Ulusoy ile 5 maçta 1 kez kaybetti.

Trabzonspor Ulusoy ile 5 maçta 1 kez…

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.


6 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da Medicalpark Arena’da oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Volkan Narinç ve İlker Takpak yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

ALPER ULUSOY’UN TRABZONSPOR KARNESİ

Hakem Alper Ulusoy bugüne kadar Trabzonspor’un 5 maçında görev yaptı.  Bordo mavililer bu maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ulusoy Trabzonspor’un ev sahipliğinde oynanan 3 maçta görev yaptı. Bordo mavililer bu maçlarda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Alper Ulusoy oynanan karşılaşmalarda hiç kırmızı kartına başvurmadı.

SKANDAL KARARLAR

Trabzonspor Kayserispor maçına atanan Alper Ulusoy, ligin ilk yarısında 11. Haftada Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan ve Antalyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan maçta skandal kararlara imza atmıştı.

Ulusoy, 46. dakikada Mustafa Akbaş'ın Mbilla'ya ceza sahası dışında yaptığı faulü yardımcısına uyup ceza sahası içine taşıyarak 'penaltı' kararı vermişti. Kaleci Onur Kıvrak, Diego'nun kullandığı atışta topu çelmeyi başarmıştı.

Alper Ulusoy, 43. dakikada Antalyaspor kalecisi Ferhat Kaplan'ın elinden kaçırdığı topu alarak filelere gönderen Yusuf Erdoğan'ın net golünü de 'faul' gerekçesi ile iptal etmişti. Yusuf bu pozisyonda kaleciye dokunmadığını belirterek gol beklemişti.

ALPER ULUSOY’UN KAYSERİSPOR KARNESİ

Hakem Alper Ulusoy Kayserispor’un buğuna kadar 3 karşılaşmasını yönetti. Kayserispor bu maçlarda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Ulusoy Kayserispor’un deplasmanda oynadığı 1 maçta görev yaptı. Kayseri temsilcisi bu maçı kaybetti. Alper Ulusoy Kayserispor maçlarında sadece 1 kez rakip takım oyuncusuna kırmızı kart gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler