Trabzonspor UEFA'yı bekliyor

Bordo-Mavililerin ünlü bir teknik adam ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ve bazı oyuncularla da anlaşmak için UEFA’nın vereceği kararı beklediği kaydedildi Trabzonspor UEFA’nın vereceği kararı bekliyor...   Geçtiğimiz günlerde Finansal Fair Play kriterle

Trabzonspor UEFA'yı bekliyor
Bordo-Mavililerin ünlü bir teknik adam ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ve bazı oyuncularla da anlaşmak için UEFA’nın vereceği kararı beklediği kaydedildi
Trabzonspor UEFA’nın vereceği kararı bekliyor...
 
Geçtiğimiz günlerde Finansal Fair Play kriterleri çerçevesinde UEFA ile bir görüşme yapan Trabzonspor başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, buradan gelecek olan karara göre teknik direktör ve futbolcu transferlerine yön verecek. Trabzonspor yönetiminin büyük ölçüde ünlü bir teknik adamla anlaşmaya vardığı fakat bu ismin açıklanması için UEFA’nın vereceği kararın da beklendiği kaydedildi.
 
Trabzonspor Yönetimi’nin gelecek yılın oyuncu planlamasını da Scout ekibi ile büyük ölçüde yaptığı, fakat UEFA’dan gelebilecek transfer yasağı gibi konuları nedeni ile de şimdilik beklemede olunduğu ifade edildi. Bordo-Mavili yönetimin özellikle UEFA’dan transfer yasağı gelmemesi için yapılan görüşmede büyük bir gayret sarf ettiği ve bunun da bir nebze olsun önüne geçildiği öğrenildi. Trabzonspor yönetimi de harekete geçmek için 1 hafta 10 gün sonra gelmesi beklenen kararı beklemeye başladı. 
 
Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler