Trabzonspor UEFA'ya verdiği sözü tutuyor

Bordo mavili takımın yöneticisi Önder Bülbüloğlu, UEFA'nın verdiği sınırlamalarla ilgili bir sorun yaşamadıklarını açıkladı

Trabzonspor UEFA'ya verdiği sözü tutuyor
Trabzonspor yöneticisi Önder Bülbüloğlu reklam anlaşmalarıyla finansal fairplay noktasında rahatladıklarını söyledi

Trabzonspor, Türkiye'de birçok takımın uğraştığı UEFA'nın Finansal Fair- Play kriterlerini yerine getirme yolunda önemli mesafeler kat etti. UEFA'nın incelemelerinde önemli sorunlarla karşılaşmayan kulüp, mayıs ayındaki yeni inceleme öncesi ekonomik olarak kulübe gelir getirecek yeni hamleler yapmak istiyor. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, finansal Fair-Play kriterleri konusunda önemli bir sorun yaşamadıklarını belirterek şöyle konuştu:

SÖZLERİMİZİ TUTUYORUZ
"KULÜP gelirlerimizde artış oldu. Göğüs reklamı anlaşması, kombine satışı ve stadın isim hakkının satışından önemli kazanımlar elde ettik. Ancak dövizin artmasından dolayı giderlerde biraz sorunumuz oldu. Ama buna göre tedbirlerimizi alıyoruz. Finansal Fair-play için UEFA'ya verdiğimiz sözlere harfiyen uymaya çalışıyoruz. Ara transferde 5 oyuncu aldık ama oyuncu göndererek dengeyi koruduk." 

Sabah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor